Okulumuz Hakkında

Atakent Mah. 1. Etap 1. Bölge Cumhuriyet CAd. 19. Sok. No17
 Fotoğrafı

VİZYON

Atatürk ilk eve inklaplarına bağlı, Cumhuriyet’e ve demokrasiye inanan, ülkesinin kültürel değerlerine sahip çıkan, içinde bulunduğu durumları çıkış noktası olarak alarak yeni ufuklar açan,kendine yeten,çevresiyle iletişim kurabilen ve sosyalleşmiş, potansiyelini üst düzeyde ortaya çıkarabilmiş,düşünme,algılama,karar verme ve problem çözme yetenekleri gelişmiş,bilişsel,duyuşsal ve psikomotor alanlarda gelişmiş gelecekte olabilecek yada oluşturulabilecek bir durumu şimdiden düşünen,gelecekte tahminler yapmak değil;kararlar alan yaratıcı yetileri gelişmiş “ana yoldan ayrılna”,”deneye açık olan” ve “kalıplardan kurtulan,ulaşmak istenen durumla mevcut durum arasındaki boşluğun doğurduğu”,”yaratıcı gerilim”den yararlanan,sanata, araştırma ve geliştirmeye,bilim ve teknoloji üretimine yatkın,çevreye duyarlı Türkiye’yi bilgi toplumuna dönüştürecek nitelikli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini onların bilgili,becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak,onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. İnanıyoruz ki... Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki... Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki... Biz birbirimizi,öğrencilerin,velileri ve toplumun sürekli değişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki... Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluku alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki... Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar;onları korur ve gözetiriz. İnanıyoruz ki... İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de getirir. Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Birbirimizi anlıyor,farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz.

Öğretmen

Rehber Öğretmen